Pályázati tanácsadás

Projektmenedzsment

A mai Magyarországon kiemelkedő szerepet kapnak az Európai Uniós és Magyar Állam által finanszírozott támogatások. A közszféra és a piac szereplői egyaránt pályázatokra alapozzák fejlesztéseik megvalósítását. A sikeresség meghatározó pontja a megjelenő számtalan lehetőség közül leginkább megfelelő konstrukció és egy megbízató szakértő kiválasztása, aki segít formába önteni elképzeléseit. Vállalkozásunk már jelentős számú sikeres fejlesztést tudhat magáénak, melyet legfontosabb elvünknek köszönhetünk: pályázatírás során nem csak a támogatás elnyerése fontos, hanem a megvalósítható fejlesztési koncepció kidolgozása. Ebben a szellemben állunk készséggel rendelkezésére!

A hazai és uniós támogatású projektek pontos megvalósítására különös figyelmet szükséges fordítani, hiszen az esetleges szabálytalan pénzfelhasználás nem csupán a fejlesztés meghiúsulását, hanem jelentős pénzbírságot is maga után vonhat. Célszerű egy pályázat elnyerésekor nagy gondossággal kiválasztani azt a szolgáltatót, aki felelős munkát végezve segít a projekt teljes körű lebonyolításában.

Tekintse meg honlapunkon az OBP Projekt szakértőinek tapasztalatait és referenciáit, melyek segítenek Önnek a jó választásban, így koordinációs, pénzügyi és akár műszaki szempontból is egy kézben tartható fejlesztése.

Nyilvánosság biztosítása

Műszaki tanácsadás

Az Európai Unió által finanszírozott projektek sajátossága a kötelező nyilvánosság biztosítása, melynek elemei a projektek közösségi és állami támogatásának tényét publikálja a szakma és a lakosság felé. A nyilvánossághoz használandó kommunikációs tevékenységeket a fejlesztések számára megítélt támogatási összeg alapján három kategóriára különítjük el.

Cégünk korábbi tapasztalatait tekintve mindhárom kommunikációs csomag megvalósítását nagy szakértelemmel képes biztosítani.

Műszaki tanácsadásunk a magasépítési műszaki ellenőrzés felújítási munkáktól egészen a zöldmezős nagy beruházásokig felöleli a családi házak, közintézmények, irodaházak, mezőgazdasági és ipari épületek fejlesztéseit.

Az építési generál műszaki ellenőrzés 100 millió Ft feletti építési beruházásoknál szakági műszaki ellenőrök bevonásával teljes körű műszaki ellenőri feladatok ellátását jelenti az építés kivitelezésbe adásától a garanciális teljesítésig bezárólag.

Építési műszaki tanácsadás keretében a beruházások műszaki előkészítését, illetve a döntés előkészítés műszaki hátterének biztosítását ajánljuk. Emellett biztosítani tudjuk az épület műszaki állapotfelmérést, ingatlanvásárlás előtti műszaki tanácsadást, felújítási munkák előkészítését és a legoptimálisabb technológiák kiválasztása.